Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van praktijk Enlightened Heart.

Met het aangaan van een behandeling, coaching sessie of andere dienst van Enlightened Heart ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Totstandkoming.

Een overeenkomst tussen Enlightened Heart en jou komt tot stand door telefonisch of via email een afspraak te maken met Enlightened Heart. Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden dien je dit uiterlijk 48 uur voor aanvang van je afspraak te melden zodat we de afspraak kunnen ontbinden. Tijdens het intake gesprek vraagt Enlightened Heart je om de overeenkomst te ondertekenen. Bij wijzigingen in de overeenkomst en bij wijziging van het uurtarief geven we dit tijdig aan je door, en vragen we je een nieuwe overeenkomst te ondertekenen.

 

Een afspraak maken.

Enlightened Heart werkt alleen op afspraak, op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 tot 17:00 uur.

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06-19064885 of te mailen naar info@enlightenedheart.nl

Enlightened Heart is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Annuleren van een afspraak.

Je kunt je afspraak kosteloos en zonder opgave van reden 24 uur voor aanvang van je afspraak annuleren. Annuleer je later dan 24 uur maar wel 2 uur voor aanvang van je afspraak brengt Enlightened Heart, 50% van de kosten voor de behandeling of coaching sessie in rekening. Annuleer je later dan 2 uur voor aanvang van je afspraak of kom je niet op je afspraak, wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Je krijgt hiervan een factuur met de inrekening gebrachte kosten deze dien je binnen 14 dagen te betalen.

 

Annuleren door Enlightened Heart.

Enlightened Heart behoudt het recht om te alle tijden de gemaakte afspraak zonder opgave van reden te annuleren of verzetten.

 

Betaling.

Een betaling dient de dag van je afspraak contant te worden voldaan.

 

Uitsluiting behandeling of coaching sessie.

Enlightened Heart heeft het recht om een behandeling of coaching sessie niet plaats te laten vinden op basis van gezondheidsklachten of wanneer we inschatten dat de behandeling of coaching sessie niet past bij de cliënt.

 

Mensen met een psychische verleden of heden die psychose gevoelig zijn. (schizofrenie, psychoses) mensen met epilepsie of een pacemaker kunnen we geen behandeling geven. De energie waarmee Enlightened Heart werkt is elektromagnetisch geladen dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval of een psychose triggeren.

 

Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs deel te nemen aan een behandeling. Alcohol en drugs hebben een nadelig effect op de behandeling, waardoor het niet toegestaan is om de dag voor de behandeling en de dag waarop de behandeling plaats vind onder invloed te zijn van alcohol en/of drugs.

 

Aansprakelijkheid.

Het betreden van de praktijk is op eigen risico, Enlightened Heart is niet aansprakelijk voor schade aan jou of aan jouw eigendommen.

De behandelkamer is op de eerste etage, bereikbaar via een trap.

Cliënten worden geacht zelfstandig een trap op en af te kunnen.

Behandelingen en coaching sessies zijn nooit ter vervanging van reguliere hulpverlening. Enlightened Heart geeft dan ook geen enkel medisch advies over jouw gezondheid. De behandeling impliceert paranormale en spirituele ingevingen en persoonlijke bevindingen. Je mag zelf verkiezen hoeveel waarde je hecht aan de gegeven inzichten en adviezen en verkiest zelf wat je ermee wilt doen. Deze persoonlijke bevindingen, paranormale en spirituele ingevingen zijn geen medisch wetenschappelijk ( bewezen) feiten en mogen dan ook niet als dusdanig worden beschouwd. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw keuzes en jouw eigen leven. Enlightened Heart geeft op geen enkele wijze een geneeskundige garantie af en is niet aansprakelijk voor medische complicaties die zich ten tijde dan wel na uitvoering van haar dienstverlening bij jou voordoen.

 

Beroepsgeheim.

Alle informatie die je deelt tijdens een behandeling of coaching sessie blijft vertrouwelijk. Enlightened Heart heeft beroepsgeheim en deelt geen informatie met derden. De enige gegevens die Enlightened Heart deelt met derden zijn gegevens die wettelijk verplicht zijn zoals je persoonsgegevens die vermeld staan op het factuur. Zie hiervoor de privacyverklaring voor meer informatie.

 

praktische informatie.

Enlightened Heart vraagt je bij binnenkomst om je schoenen uit te doen, dus mocht je snel koude voeten hebben adviseren we je warme sokken mee te nemen. Ook vragen we je mobiele telefoon uit te zetten tijdens een behandeling zodat de straling van je telefoon geen negatief effect op de behandeling heeft.

Het is verstandig om na een behandeling voldoende water te drinken zodat afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.

 

Heb je vragen neem contact met ons op.