Mijn naam is Linn Knoops

Spiritueel Ontwikkeling-& Bewustzijnscoach, Healer en Trainer.

 

Als kind zag ik veel entiteiten, hoorde ik veel energie en voelde ik erg veel aan van mijn omgeving.

Als jong volwassenen heb ik bewustzijn mogen brengen op de emoties, gevoelens en gedachtes die ik waarnam.

Mijn levenspad bevatten veel hobbels, bochten en hindernissen en dat was niet altijd makkelijk.

Het heeft mij veel levenslessen en levenservaring gegeven.

 

Mijn droom is het al vanaf mijn zestiende om een eigen praktijk op te zetten waarin ik mensen mag coachen bij het verwerken van trauma’s en op verschillende levensgebieden.

Waarbij ik vanuit mijn hart een beetje licht mag schijnen op de plaatsen die nog donker zijn op je pad, zodat je de weg ernaar toe kunt vinden en het vanuit jouw eigen kracht met jouw eigen licht kunt verlichten.

 

Ik heb een studie gevolgd en werkte als persoonlijk begeleidster en ervaringsdeskundige in de psychiatrie. Waarna ik het gevoel kreeg mijzelf te ontwikkelen op spiritueel gebied zodat ik mijn eigen praktijk kon starten en volledig vanuit mijn hart kan werken. De afgelopen jaren heb ik veel spirituele trainingen en een opleiding gevolgd.

 

Mijn missie is het om met mijn liefdevolle energie en licht zo fel te stralen dat de energie frequentie van de mensen, dieren en de natuur om mij heen omhoog trilt zodat we samen kunnen stralen.

Ik wil mensen steunen en een stukje met hun meelopen op hun pad zodat ze vanuit eigen kracht en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.