Trainingen

Algemene voorwaarden trainingen

 

Hieronder vind u het trainingsaanbod.      (Klik op het plaatje om naar de pagina te gaan)

 Ervaringen
“De 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese practioner was voor mij de eerste kennismaking met spiritualiteit en meteen ook een ware onderdompeling. Ik heb vele inzichten verkregen en heel veel geleerd, dus ik durf te zeggen dat deze training zeker ook geschikt is voor een beginner. Het was een hele mooie ervaring.

Tijdens de training hebben we oa verschillende activaties ontvangen, waarmee we onszelf en anderen kunnen helpen. Alles wordt op een heel begrijpelijke manier gebracht en er is ruimte om vragen te stellen en voor dialoog.

Linn is geweldig als coach/trainer, ik zie haar als een krachtig, mooi persoon die haar kennis op een goede en duidelijke manier kan overbrengen. Ze gidst je door de oefeningen, stuurt bij waar nodig en zorgt dat je aan de slag kan met je opgedane kennis. En dat is natuurlijk heel belangrijk, want in de 3 dagen leer je zoveel op korte tijd, en dan is het een kwestie van oefenen en trainen.

Ik raad deze training aan aan eenieder die geïnteresseerd is in spiritualiteit. Een waar cadeau voor jezelf.”

Grts, Gwen


Hallo Linn, Wat ik ervaren heb met de drie dagen wat je mij hebt meegegeven was heel bijzonder. Wat het mij heeft opgeleverd. Dat ik uitgerust ben. En dat ik geen twijfel heb om de juiste woorden te vinden. Als ik iets wil zeggen. Het bevorderd de communicatie op de goede manier. Ik heb meer energie gekregen. En ik kan de laatste tijd heel goed slapen. Het heeft bijzonder resultaat opgeleverd. Ik kijk ook anders tegen mensen aan. En de druk die ik had is weg. Dat is wat het mij heeft opgeleverd in deze 3 dagen. Groetjes Maria.