Ervaringen


Hey lieve Linn,

Hierbij de recensie. 

De Mahatma Avantar van Synthese Practitioner en the Angel Light waren magisch!

Linn legt dingen goed uit en is enthousiast hierin. 

Tevens geeft Linn geduldig antwoord op alle vragen en ook voor verhalen maakt Linn tijd. 

Nadat ik de Mahatma Avantar van Synthese Practitioner (weer als herhaal cursus gevolgd heb) is de energie nog meer aanwezig en is me wederom alles weer duidelijk uitgelegd. 

Tevens zijn er weer stukken aangeraakt en opgelost. 

The Angel Light Facilitator was een mooie ervaring omdat dit weer hele andere energie is dan de Mahatma energie.De aandacht voor de cursisten persoonlijk maar ook de aandacht voor de inwendige mens, maken het een mooi cadeau voor jezelf. Na en tijdens de cursussen was Linn ook nog telefonisch bereid voor vragen te antwoorden.Daarnaast houd Linn wel de tijd in de gaten en zorgt voor voldoende pauzes, soms gepland, soms wat losser indien nodig. De ruimtes zijn prettig om de in cursussen te mogen ontvangen. Ik ben Linn enorm dankbaar voor de 3-daagse&voor de Angel Light Facilitator. 

Linn is een echte lieverd en doet het enorm goed!

De cursussen zijn geweldig en levens veranderend.

Ik zou iedereen aanraden om de cursussen te volgen!

Enorm bedankt! Lieve groetjes, dikke knuffel β€οΈβœ¨πŸ‘

Nicolien


Op 3, 4 en 5 juni ben ik bij Linn Knoops geweest om de cursus Mahatma Practitioner te volgen.

Ik wist nog niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en heb het op mij af laten komen.

Ik ervaar zelf PTSS klachten en was opzoek naar verlichting van mij klachten en die heb ik zeer zeker gevonden in de cursus die Linn op een goede en professionele manier heeft gegeven.

De healingen en clearingen die zij mij gegeven heeft en die ik heb mogen ervaren hebben mij erg goed gedaan en nu nog steeds.

Ik ben echt zeer tevreden over de werkwijze van deze dame en ze heeft die 3 dagen ook erg goed verzorgd in een nette lokatie in Eindhoven.

Ze is erg duidelijk en geeft goede uitleg over wat er allemaal met je gebeurt.

Door de fijne ervaring die ik heb mogen meemaken ben ik zeer enthousiast geworden waarop ik vandaag op 19 juni de cursus Angellight facilitator bij Linn heb mogen volgen.

Het was een compleet andere ervaring maar wederom geweldig om mee te maken.

Het heeft mij echt andere inzichten gegeven over waar het leven nou echt om draait.

De cursus werd deze keer in Mierlo gehouden waar ik weer in een zeer nette en verzorgde ruimte ontvangen werdt.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden om beter en dichterbij jezelf komen te staan.

Het heeft mij meer gebracht als de afgelopen 3 jaar praten met psychologen in van allerlei instellingen.

Linn super bedankt voor de mooie ervaringen en nieuwe inzichten die ik door jou goed verzorgde cursussen heb gekregen.

Mvg Gerben


Hallo Linn, Wat ik ervaren heb met de drie dagen wat je mij hebt meegegeven was heel bijzonder. Wat het mij heeft opgeleverd. Dat ik uitgerust ben. En dat ik geen twijfel heb om de juiste woorden te vinden. Als ik iets wil zeggen. Het bevorderd de communicatie op de goede manier. Ik heb meer energie gekregen. En ik kan de laatste tijd heel goed slapen. Het heeft bijzonder resultaat opgeleverd. Ik kijk ook anders tegen mensen aan. En de druk die ik had is weg. Dat is wat het mij heeft opgeleverd in deze 3 dagen. Groetjes Maria.


“De 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese practioner was voor mij de eerste kennismaking met spiritualiteit en meteen ook een ware onderdompeling. Ik heb vele inzichten verkregen en heel veel geleerd, dus ik durf te zeggen dat deze training zeker ook geschikt is voor een beginner. Het was een hele mooie ervaring.

Tijdens de training hebben we oa verschillende activaties ontvangen, waarmee we onszelf en anderen kunnen helpen. Alles wordt op een heel begrijpelijke manier gebracht en er is ruimte om vragen te stellen en voor dialoog.

Linn is geweldig als coach/trainer, ik zie haar als een krachtig, mooi persoon die haar kennis op een goede en duidelijke manier kan overbrengen. Ze gidst je door de oefeningen, stuurt bij waar nodig en zorgt dat je aan de slag kan met je opgedane kennis. En dat is natuurlijk heel belangrijk, want in de 3 dagen leer je zoveel op korte tijd, en dan is het een kwestie van oefenen en trainen.

Ik raad deze training aan aan eenieder die geïnteresseerd is in spiritualiteit. Een waar cadeau voor jezelf.”

Grts, Gwen


“Op 15 april 2022 vond de terugkomdag van de Mahatma Master plaats. Ik vond het erg fijn om met gelijkgestemden diverse items van het programma van de Master weer eens door te nemen en samen te oefenen. De clearing die er aan voorafging was voor mij deze keer spectaculair, heb zo veel moois mogen ervaren en voelde de Mahatma energie volledig door mijn lichaam stromen!!

 

Linn begeleidt de avond geweldig; ze is heel relaxed, geeft iedereen de gelegenheid om te praten, maar maakt ook duidelijk dat het weer tijd is om door te gaan met de volgende oefening. Alles bij elkaar maakt dat er een fijne energie is.

 

Ik vond het heel waardevol en ik kijk alweer uit naar de volgende terugkomdag!

 

Dank je wel Linn!”

 

Liefs, Mariska


Super waren de 3 dagen ,ik dacht dat het heel lang weekend zou zijn ,maar was zo voorbij,

Daarbij super goede uitleg van linn, op al mijn  vele vragen

Het was een supermooi weekend en  ik kan het iedereen aanbevelen

Linn  nogmaals bedankt …..

Angelina van uden


“Van 11 t/m 13 juni 2021 heb ik de Training Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner gevolgd, gegeven door Linn Knoops.

Het was een fantastisch weekend waarbij ik heel veel heb mogen leren met intense activaties, healings en mooie gesprekken.

Linn heb ik ervaren als een zeer goede coach en trainer, liefdevol en integer.

Met veel enthousiasme geeft ze de training wat mijzelf ook weer positieve energie gaf.

Zo blij dat ik dit weekend heb mogen ervaren.

Op naar de Master training πŸ˜Š” groetjes Mariska.


De terugkom avond bij Linn was voor mij zeer waardevol!! 

Het samen oefenen met de tools die we geleerd hebben bij de master van Senia weer even opfrissen met fijne mensen om je heen is echt heel fijn. 
Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen, en om te oefenen samen. 

De boost aan energie die je dan weer krijgt is zo enorm! 

Heel Dankbaar daarvoorπŸ™πŸ»

Dank je wel lieve Linn!! πŸ’œ