The Holy Trinity

Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.

 

De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.

 

Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. Elke bijeenkomst wordt er een andere thema behandeld.

 

Datum: najaar 2022

De avond begint om 19.00 uur tot +- 21.30 uur

Kosten: 10 euro

 

 

Mensen met een psychische verleden of heden die psychose gevoelig zijn. (schizofrenie, psychoses) mensen met epilepsie of een pacemaker kunnen niet deelnemen aan deze Holy Trinty avond. De energie waarmee Enlightened Heart werkt is elektromagnetisch geladen dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval of een psychose triggeren. Voor meer informatie lees hier de algemene voorwaarden.